Landelijke villa

"Iedereen mag meedoen en genieten"

Ons huis moet leefbaar, licht en praktisch zijn. Een goede combinatie tussen zakelijk en privé en leefbare ruimtes voor ouders en kinderen zijn uitgangspunten voor  ons nieuwe interieur.

Ik word blij als ik mensen zie genieten. Geen verschil tussen jong of oud, arm of rijk, talent of geen talent. Iedereen mag meedoen en heeft plezier. Diana van den Boomen kan zich goed inleven in de wensen van de klant en respecteert de keuzes die wij maken. Ze heeft oog voor detail en weet kleuren goed te combineren.

We voelen ons thuis in het huis dat voor iedereen toegankelijk is. Ik hou van persoonlijke dingen, natuurlijke materialen en (duurzame) objecten met een verhaal.

In het interieur komen bepaalde elementen steeds weer terug in de verschillende ruimtes.De kasten in de slaapkamers zijn bijvoorbeeld allemaal hetzelfde en het hout van de keuken is ook gebruikt voor de schuifdeuren en meubels op kantoor.

De keukentafel heeft een fijne plek door het uitzicht, het licht en de verbinding met de andere ruimtes. En de kinderen hebben niets meer te wensen: Onze zoon kan voetballen op zijn kamer en onze dochter heeft nu voldoende ruimte om te kunnen dansen en spelen op de grond.

Ik verander liever niet te vaak het interieur. Dat hoeft nu ook niet meer, iedereen heeft een plek waar hij zich thuis voelt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!