over Studio Diana van den Boomen

Studio Diana van den Boomen is een multidisciplinair interieurontwerpbureau voor inrichting en verbouwingen van woonhuizen en kantoren en meubels op maat. Sinds 2003 ontwikkelde Studio Diana van den Boomen zich binnen een grote klantenkring als een betrouwbaar interieurontwerpbureau.

Jonge Boomen helpt particulieren en bedrijven zich te onderscheiden door het toepassen van een verrassend interieurontwerp en styling voor hun woning of bedrijfspand. We creëren een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt en geïnspireerd raakt.

Diana van den Boomen
Owner & Art Director
Martine de Jong
interieurontwerper en stylist
Tanja Scholts
interieurontwerper

Diana van den Boomen

Diana van den Boomen ontwikkelde zich sinds 2003 binnen een grote klantenkring als een betrouwbaar interieurontwerper. Gebruik van duurzame materialen, creëren van persoonlijke sfeer, scheppen van ruimte en aandacht voor detail zijn de essentiële waarden voor ieder ontwerp.

Martine de Jong

Martine de Jong is interieurontwerper en stylist en zet haar creativiteit in voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Vanuit een achtergrond in communicatie, een opleiding aan Stylingacademie Artemis en een verlangen om creatief bezig te zijn is haar missie conceptuele styling neerzetten voor particulieren en bedrijven.

Tanja Scholts

Tanja Scholts is interieurontwerper in hart en nieren. Opgeleid in België, Italië en op de Utrechtse Nimeto.
Tanja heeft ervaring in het vak vanuit een woonwinkel en de laatste jaren als interieurontwerper. Sinds 2017 versterkt zij ons team.
Renske Rademaker
Creative Manager
Petra van Heerdt
interieurstylist

Renske Rademaker

Petra van Heerdt

Find us?

Adres
Julianalaan 49A, 3722 GE Bilthoven
bel voor een afspraak